Veckorapport v.13

En hel ok börsvecka är slut, H&M går dåligt på nyheter, som vanligt. Veckan var kort, knappt 4 dagar. Nu ser vi framemot 10 dagars ledighet med barnen. Gött, Mamma betalar? håller som vanligt ställningarna på jobbet. Men hon är iaf ledig de röda dagarna.

Vad har hänt i mina portföljer under veckan?

Lekportföljen:

Lekportföljen som är en portfölj där jag alltid lägger nya bolag först och eventuellt flyttar dem till utdelningsportföljen om de är tänkta som långsiktiga innehav.

En bra vecka. Det rullar liksom på. Bara Svolder som inte vill gå plus. Annars går investmentbolagen bra, Bilia har haft det tungt men i veckan klättrar de lite uppåt.

Veckans Vinnare: Investmentbolag är något jag äger alldeles för lite av i dagsläget. Industrivärden gick bra denna vecka, +3,36%

Veckans förlorare: Svolder tappade lite i veckan, -1,18%. Rabatten ligger på över 11% så den känns ändå köpvärd. Vill passa på att tipsa om Ibindex, en bra sida där du får all info du behöver om alla investmentbolag. In och kika!

Förändringar: Inga förändringar.

Nysparande i Lekportföljen: 0kr
Likvida medel: 427kr

Utdelningsportföljen:

Norrut igen, härliga tider. H&M är en klurig nöt, jag tror att bolaget kommer lösa problemen men det har inte varit kul att titta på aktiekursen. Tiden får säga om detta varit ett bra bolag att äga.


Veckans Vinnare: Hemfosa 4,45%. Kan vara det bästa fastighetsbolaget, enligt mig. Önskar bara jag ägde mer här.

Veckans förlorare: H&M -3,14%. Ingen kommentar.

Nysparande i Utdelningsportföljen: 0kr
Likvida medel: 492kr
Utdelning: 390kr från Swedbank.
Belåning: 6 282kr

Disclaimer: All form av aktie/fondhandel kan leda till att du förlorar hela eller delar av ditt investerade kapital.
Ingenting du läser på min blogg skall ses som någon form av rådgivning. Jag skriver endast om min egen resa och hur jag själv tänker när jag investerar. 

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x