Veckorapport v.12

Halloj!
Veckorna bara rusar förbi. Det går så snabbt. Nästa vecka är det bara 4 arbetsdagar och redan på torsdag eftermiddag börjar påsklovet. Det ser vi framemot, perfekt att vara långledig nu. Det största projektet blir att börja så grönsaker här hemma. Det tror jag barnen också kommer uppskatta att pyssla med 🌱

Det känns verkligen som att det går supertungt i portföljerna, så jag spanade in hela behållningen på Avanza och det var inte så farligt som jag trodde. Totalt har alla portföljer iår backat -0,86%. Inte så farligt ändå. Känslan är att de backat mer, så en positiv överraskning. Nu ska vi se hur det gått denna veckan:

Vad har hänt i mina portföljer under veckan?

Lekportföljen:

Lekportföljen som är en portfölj där jag alltid lägger nya bolag först och eventuellt flyttar dem till utdelningsportföljen om de är tänkta som långsiktiga innehav.

Röda siffror. En minus vecka. Inget bolag som lyckats hålla sig på plus under v.12. Inga egentliga händelser som påverkar utan jag tror det är det sura börsklimatet som påverkar. Framtiden känns spännande. Vart är vi påväg? Denna vecka bjöd på -3,11%.

Veckans Vinnare: Ingen vinnare men Hancap ligger på exakt samma kurs som för en vecka sedan.

Veckans förlorare: Tyvärr så har vi Etrion som veckans förlorare igen. -7,46%, det är en svängig aktie men som förhoppningsvis har framtiden för sig. Jag tycker den är köpvärd på dessa nivåer, jag rekommenderar aldrig någon att köpa någon aktie, gör dina egna analyser!

Förändringar: Inga förändringar.

Nysparande i Lekportföljen: 0kr
Utdelning: 31,68kr från Hancap
Likvida medel: 427kr

Utdelningsportföljen:

En toppen vecka! Kul att ibland titta på reda pengar, utdelningsportföljen har avkastat 2 345kr. En fin
veckolön för att bara vara delägare i fina bolag. I like it!

Veckans Vinnare: Clas Ohlson har det allmänt tungt men denna vecka är de faktiskt det bästa
bolaget 2,37%. Vi får se vad framtiden kan ge.

Veckans förlorare: Swedbank tappar hela -11,94%. Men här ska vi komma ihåg att en dela av detta är utdelning också, så det är inte så illa som det ser ut.

Nysparande i Utdelningsportföljen: 0kr
Likvida medel: 102kr
Utdelning: 102kr från Nordea.

Belåning: 6 970kr

Disclaimer: All form av aktie/fondhandel kan leda till att du förlorar hela eller delar av ditt investerade kapital.
Ingenting du läser på min blogg skall ses som någon form av rådgivning. Jag skriver endast om min egen resa och hur jag själv tänker när jag investerar. 

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x