Veckorapport v.11

Tiden går fort och våren fortsätter att komma närmare. Härligt.
Tyvärr så har jag blivit sjuk igen. Illa. Jag har inte riktigt vant mig vid skolbacillerna än tror jag. Jag har iaf jobbat på men idag känns det inte så bra. Hoppas det går över snabbt.

Vad har hänt i mina portföljer under veckan?

Lekportföljen:

Lekportföljen som är en portfölj där jag alltid lägger nya bolag först och eventuellt flyttar dem till utdelningsportföljen om de är tänkta som långsiktiga innehav.

En riktigt kass vecka  -5,27%. Bilia gick riktigt dåligt efter en vad jag tycker var en  överreaktion på en sänkt rekommendation. Etrion tappade det mesta av förra veckans uppgång efter rapporten. Vet inte riktigt varför.

Veckans Vinnare: Investor +1,4%.

Veckans förlorare: Bilia tappade hela 11,87% denna vecka. Tippar på att den kommer tillbaka igen på ett par veckor.

Nysparande i Lekportföljen:0kr
Likvida medel: 395kr

Utdelningsportföljen:

En rätt dålig vecka här också. Clas Ohlsson tappade riktigt rejält. Nordea hade X-dag och tappade lite mer än utdelningen. Totalt ner -2,46% för portföljen. Ändå okej när ett bolag tappar över -20%. Det kallas diversifiering 👍. Jag kommer fortsätta att jobba på att få ner belåningen i portföljen. Idag ligger belåningen på 6,8%. Ingen fara men jag är lätt pessimistisk till den närmsta tiden och tror det kommer finnas bättre läge att höja belåningen framöver.

Veckans Vinnare: Eolus Vind trummar på 6,29% denna vecka.

Veckans förlorare: Clas Ohlsson fortsätter att ha problem. -20,07%. Dåligt resultat och sämre marginaler. Här har Classe något att jobba med. Jag säljer inte än. De håller på med ett förändringsarbete och ska satsa mer på e-handel. Jag tror de fixar det. Men inga mer köp just nu för min egen del. väntar nog tills de börjar visa resultat på förändringarna.

Nysparande i Utdelningsportföljen: 0kr
Likvida medel: 0kr
Utdelning: 0kr

Belåning: 6 970kr

Disclaimer: All form av aktie/fondhandel kan leda till att du förlorar hela eller delar av ditt investerade kapital.
Ingenting du läser på min blogg skall ses som någon form av rådgivning. Jag skriver endast om min egen resa och hur jag själv tänker när jag investerar. 

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pappa betalar?

Ja vi får se hur det tar sig 😁
Tack, nu är det sängläge och serier. Fick feber nu också 😓

Stojko invest

Kämpa på. Tror precis som du att reaktionen i Bilia är överdriven. Själv såg jag det som ett köptillfälle och ökade på med ett antal aktier till. Njuter av utdelningen till dess att marknaden ändrar uppfattning om bolaget. Krya på dig.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x