Veckorapport v.7

Återigen en ganska tung jobbvecka. Sjukdomar som ställt till det. Både på jobbet och barnen. Men nästa vecka tror jag blir bättre. Bara en vecka kvar till sportlov. Jag kommer jobba några dagar men det blir mycket ledighet på lovet med kidsen, Mamma betalar? får dock hålla ställningarna på sitt arbete.

Vad har hänt i mina portföljer under veckan?

Lekportföljen:

Lekportföljen som är en portfölj där jag alltid lägger nya bolag först och eventuellt flyttar dem till utdelningsportföljen om de är tänkta som långsiktiga innehav.

Nu är det en plusvecka igen 1,23%. Trevligt. Bilia kom med en bra rapport och Öresund har fortsatt öka i bolaget. Är lite intresserad av att köpa in Öresund. Vi får se hur jag gör med det.

Veckans Vinnare: Bilia 13,79%. Väldigt bra vecka som sagt. Borde ha fyllt på innan rapport. Men går inte att gräma sig för det.

Veckans förlorare: Etrion -2,29%. Ett bolag jag tror på på lång sikt. Dock är det inte mycket som händer så länge jag ägt bolaget, det går neråt, sedan kommer en nyhet och det går upp en del. Sedan går det ner igen.

Förändringar: Inga förändringar denna vecka.

Nysparande i Lekportföljen: 0kr
Likvida medel: 395kr

Utdelningsportföljen:

Äntligen plusvecka för den viktiga portföljen igen. Varit rätt tungt några veckor men nu presteras det igen. 2,44% plus.

Veckans Vinnare: 5,36% för Swedbank i veckan.

Veckans förlorare: Eolus Vind -1,04%. En längre tillbakablick har bolaget gått bra för mig men senaste månaden har det backat några procent. Då har de även delat ut lite pengar denna månad. Så egentligen är det inte så illa.

Nysparande i Utdelningsportföljen: 0kr
Likvida medel: 0kr
Utdelning: 0kr

Belåning: 7 666kr

Disclaimer: All form av aktie/fondhandel kan leda till att du förlorar hela eller delar av ditt investerade kapital.
Ingenting du läser på min blogg skall ses som någon form av rådgivning. Jag skriver endast om min egen resa och hur jag själv tänker när jag investerar. 

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pappa betalar?

Hej!
Kul att du hittade hit och tack för din kommentar.
Ska spana in dig också. Kul att jämföra lite ibland 🙂
Tack för att du lagt till mig.

Frilansportföljen

Jag hittade dig via KtM!
Jag kikade runt lite på din blogg och gillar din portfölj samt att vi började utdelningsspara nästan samtidigt. Jag lägger till dig i min blogglista, det ska bli spännande att följa din resa! 🙂

Mvh // Frilans

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x