Jag slog iaf index idag 😁

En ganska sur dag. OMXS30 backar -2,43%. Mycket vÀrde som försvunnit pÄ en dag. Trots att det egentligen inte hÀnt sÄ sÀrskilt mycket i bolagen.
Konstigt egentligen. Det har sedan i fredags skrivits och pratat mycket om att det Àr nu det vÀnder nerÄt. Kan det pÄverka sÄhÀr mycket!?
Är det bara en tillfĂ€llighet eller Ă€r det en dĂ„lig period som kommer. Vem vet?

Blir spÀnnande att se vad den nÀrmaste tiden har att ge. Jag sjÀlv kÀnner mig inte orolig. Pengarna pÄ börsen Àr pengar jag inte behöver i handen. Som det ska vara. Det Àr pengar som inte finns i den vardagliga ekonomin. SjÀlvklart vill jag att de ska öka men Àven om det skulle bli en lÀngre period av minussiffror Àr det inget som drabbar mig de nÀrmsta Ären. Dessutom har jag inga stora pengar pÄ börsen (Ànnu), sÄ dÀrför Àr det bÀttre för mig att det kommer en sÀmre period nu Àn att det gör det om 3-5 Är dÄ det troligtvis finns mer pengar i portföljen. Kollar jag i all statistik sÄ Àr det ocksÄ ett faktum att börsen gÄr upp och ner. Oftast gÄr den mer upp Àn ner. SÄ vid ett mÄnadssparande och lÄng tid pÄ börsen Àr det svÄrt att förlora pengar. SjÀlvklart Àr detta bara historik och det gÄr inte att sÀga att det alltid kommer vara sÄ. Jag Àr iaf beredd att ta den risken och tror att det kommer fortsÀtta sÄ.

En tripp till Birmingham!?

Nu nÄgot annat Àn börsen. Familjen funderar pÄ att Äka till Birmingham i April. NÄgra omstÀndigheter som gör detta möjligt.
Har jag nÄgon lÀsare som har tips pÄ mÄsten i just Bham.
Har fÄtt nÄgra tips pÄ twitter av Aktiesnoken.
Har du nÄgra tips?

Du gillar kanske ocksÄ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x