GratisPengen februari

Nu är första månaden med GratisPengen snart över.

Här kan du läsa om hur projektet startade.

Här kommer du till sidan med sammanställningar och portfölj.

Det har rullat på bra denna månad. Jag har nu startat en kapitalförsäkring med namnet GratisPengen:

Totalt är det alltså 400 kr som kommit in under februari. Det är ingen summa jag räknar med varje månad. Just februari är det cashback från Preem som kommer och det ger en del.
Jag har pengar på väg från en av panelerna men överföringarna tar tid så den kommer troligtvis bokföras i mars.
Det var ett väldans jobb att få igång alla 6 paneler. Att fylla profilerna för varje tog tid men nu när det är gjort så trillar det in en massa enkäter och jag är helt säker på att jag kommer kunna föra över någon hundring under mars. Timpengen är väl sådär ibland men med tanke på att pengarna kommer fortsätta jobba för mig efter att jag fått dem tror jag detta är värt det.

Såhär ser portföljen ut:

Vill du stödja mig i ”GratisPengen” får du gärna bli medlem på dessa sidor för att själv få återbäring på dina köp. På båda sidorna få du en välkomstbonus på 50kr om du klickar på min länk. Efter det får jag en liten kickback på dina köp.

Tack för din hjälp! Hoppas du kan spara några kronor på dina köp.

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym

Yes det är Emelie 🙂 ja glöm nu inte att gå via refunder lr mybonud när du gör dina köp 🙂 och värva dina nära och kära oxå! Sj värvade jag sambon 😉

Pappa betalar?

Hej!
Om det du är Emelie som kommenterat tidigare, så ja.
Kommer bli spännande att se hur många kronor det kan generera.

Anonym

Så kul att få följa dig i detta:) använde du min refunder länk kanske 🙂 hoppas d iaf!

Frilansportföljen

Ingen fara! 🙂

Anonym

titta på cashback world om du har tid. fungerar som refunder men med chans att bygga ett eget team lite enklare. funkar worldwide. PMa mig på twitter så kan jag förklara mer.

mvh styrman16

Pappa betalar?

Jag ska testa den också. Tack för tipset!

Frilansportföljen

Intressant projekt!

Jag läste vilka paneler som du är medlem i och vill ge dig ett tips. Jag skrev ett inlägg för drygt en månad sedan om hur du kan tjäna pengar online genom att bli medlem i en panel som skickar ut enkäter bl.a. Jag gör ett liknande projekt och investerade min första inkasserade hundralapp i Swedbank Robur Access Global så sent som igår.

Om du klickar på mitt signaturnamn ovan så länkas du direkt till inlägget där jag mer i detalj beskriver hur det hela går till.

Mvh,

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x