Alla 💗dag och H&M

Glad alla 💖dag!!

Jag Àlskar min fru!
Hon kĂ€nner mig sĂ„ vĂ€l. NĂ€r jag kom hem sĂ„ vĂ€ntade denna gĂ„van pĂ„ ←mig i en fin pĂ„se. Jag har haft tur att trĂ€ffa en sĂ„ underbar kvinna. 
Jag har ju som sagt varit sjuk och hemma under en period i mitt liv. GĂ„r att lĂ€sa lite om det under ”Om mig”(lĂ€nken öppnas i nytt fönster).

Min fru har alltid stöttat mig och trott pÄ mig. Nu nÀr jag mÄr bra igen kÀnns det sÄ viktigt att minnas det och tacka henne för att hon finns i mitt liv.

SjÀlvklart fixade jag lite blommor till henne. NÄgot hon verkligen uppskattar! Nu fÄr det rÀcka med gulligull.

Men nu mÄste vi prata lite H&M!
KursmÀssigt var det inte direkt nÄgon succé den hÀr dagen. Men vad Àr det H&M har förmedlat idag dÄ?

OnlineförsÀljningen ligger pÄ 12,5% idag. Det Àr egentligen ganska lite kan jag tycka. Det positiva i detta Àr ju att det finns potential hÀr. Om H&M nÄr sitt mÄl att öka online med 25% iÄr, kommer det dÄ bara vara en intÀkt som tas frÄn butikerna eller kommer de kunna locka köpare frÄn andra varumÀrken!? Tror det Àr nyckeln i e-handeln för H&M.
Tror jag de kan lyckas med detta. Vet inte, men pÄ nÄgra Ärs sikt kanske. GÀller bara att det inte enbart tas frÄn butiksförsÀljningen.
Jag tror fortfarande, som jag skrivit tidigare, att H&M kan gynnas av en lÄgkonjunktur. NÀr rÀntorna börjar stiga tror jag ocksÄ H&M ligger bra till. Tror detta slÄr mer mot Zalando och andra bolag i branschen som fortfarande inte gÄr med vinst.

Click & Collect Àr nÄgot jag tror kan bli en bra grej för H&M. kunna handla pÄ nÀtet, fÄ det hemskickat, sedan Äka förbi butiken för att göra ett byte. Detta Àr nÄgot som skulle passa mig.

Lagerstatusen Àr och har nu varit negativ för H&M under en lÄng tid. De har gjort modemissar och det skapar stora lager med REA. Inte bra. HÀr Àr det viktigt att de inte gör om samma misstag. KÀnns som att H&M har lite att jobba pÄ nÀr det gÀller design. Har de rÀtt personer pÄ dessa poster. Vet ej men framtiden kommer visa om detta Àr en svacka eller om H&M Àr pÄ fel spÄr.

NÄgot jag knappt hittar nÄgot om Àr planen för att stÀnga olönsamma butiker.
”FörsĂ€ljningstillvĂ€xten i H&M:s fysiska butiker ska ta fart genom mer inspirerande, mer relevanta och mer enkla butiksupplevelser.” De pratar inte sĂ„ mycket om hur, mer om att de testar mĂ„nga olika sĂ€tt hur de ska göra butikerna mer lönsamma.
Vad Àr det som gör att man inte gÄr ut tydligt och starkt med att de butiker som Àr olönsamma kommer stÀngas? Sitter man pÄ lÄnga hyresavtal som gör att det Àr svÄrt/dyrt att stÀnga butiker eller var Àr det skon klÀmmer?

Mycket mer har det skrivits om men detta Àr det jag tar med mig mest av frÄn kapitalmarknadsdagen.

Tycker du jag missat nÄgot viktigt?
Äger du H&M?
Vad tror du om deras framtid?

8,9% av min portfölj Àr idag H&M. Jag kommer inte att sÀlja. Kommer inte att köpa mer just nu.
Jag tror H&M kommer lösa detta pÄ sikt. De kommer finnas i min portfölj vÀldigt lÀnge +20Är.

Du gillar kanske ocksÄ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pappa betalar?

Tack för din kommentar!
Ja nog blir det ordning pÄ H&M, gÀller nog bara att ha tiden att vÀnta. Det tar nog ett par Är. PÄ dessa nivÄer har jag svÄrt att tro att detta ska vara ett dÄligt köp pÄ vÀldigt lÄng sikt.

Minimalistspararen

Jag tror ocksÄ pÄ H&M pÄ lÀngre sikt. De gör bra klÀder till bra briser och har ett vÀldigt starkt varumÀrke. Jag Àger sjÀlv H&M och funderar pÄ att öka i dem. Jag tror att deras onlineförsÀljning har potential att vÀxa Àven om jag sjÀlv gÀrna köper klÀder i butik.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x