Vem är Pappa betalar?

En anonym bloggare

Pappa Betalar? försöker att hålla siganonym. Det finns en hel del bloggare som vet vem jag är och det är helt ok. Kommer dock att försöka hålla mig anonym i övrigt. Hoppas det är ok. Känns mer bekvämt att inte gå ut med mitt namn till allmänheten när jag skriver så konkret om våra siffror.

Jag är en man i åldern 35+. Har fru och två barn. Båda barnen är i skolåldern. Familjen är viktigast för mig.

Bakgrunden till Pappa Betalar?

Kommer från en sjukskrivning. Har snart jobbat heltid i 1 år (Eller jobbar 85% i skolans värld så kan njuta av alla lovdagar den svenska skolan bjuder på). Gick in i väggen för mer än 2 år sedan och har lidit av depression. Detta skedde på en annan arbetsplats, det blev viktigt för mig att lämna den arbetsplatsen. En plats jag då jobbat på i nästan hela mitt arbetsföra liv.

Under min sjukskrivning/rehabiliteringstid hittade jag börsen, aktier och alla dessa fantastiska ekonomibloggar. Måste också säga att podden ”Prata Pengar” hjälpt mig att få intresset att växa. RIP.
Sparande har tidigare inte varit en speciellt stor drivkraft i mitt liv. Men nu är det annorlunda. Har länge följt många bloggar och känner nu att jag vill testa skrivandet själv.

Pappa betalar? älskar sin familj. Är värsta fotbollsnörden. Tittar alldeles för ofta in på Avanza via mobilen. Gillar att träna men har svårt att prioritera träningen. Läser många andra bloggar. Vill lära sig mer och tar gärna hjälp av er. Har som mål att skriva på bloggen 1-2 ggr i veckan. Har aldrig tidigare varit intresserad av skrivande, så är själv förvånad hur beslutet att starta en blogg växt fram. Det senaste halvåret har jag känt att jag vill blogga men har inte vågat. Efter peppande ord av Mamma betalar? så kom till slut dagen när jag tog steget. Just nu kan jag inte tänka på annat än blogginlägg.


Kan säkert kännas ostrukturerat till en början men jag hoppas bloggen ska växa fram till något gott och bli mer strukturerat med tiden.

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pappa betalar?

Grymt!
Kan inte säga att jag är lika inbiten men tittar så ofta jag kan (Kunde inte hålla mig utan skaffade Viaplay inför denna säsongen, efter att ha varit utan i några år). Denna säsong kommer det bli mycket. Eventuellt blir det en resa till London under vintern också. Om vi får till det. Självklart blir det en match då.
Har stor förhoppningar på denna säsong.

Alltid kul att följa lokala lag 🙂

Hoppas du får ut något av läsningen. Är det något du undrar över så är det bara att hojta till!

Mattias

Fantastiskt! Har följt Arsenal sedan 1990
i princip varje match. Ser fram emot årets säsong! På hemmaplan är det Elfsborg som gäller. Ska läsa igenom dina inlägg om din resa på börsen och i livet. Verkar mkt inspirerande.

Pappa betalar?

Hej Mattias!

Underbara intressen eller hur!?

Ja det har jag. Bor i Västerås så ser alla matcher Västerås SK spelar. Kul med Superettan. Harvat i Division 1 alldeles för länge.

Annars är det Arsenal som gäller.

Har en son som är galen i fotboll också så igår var vi på Friends och kikade på Atletico Madrid – Juventus. Son tyckte det var riktigt cool att se Ronaldo.

Vad är ditt favoritlag?

Mvh PB?

Mattias

Hej Pappa betalar?

Börsen och fotboll är precis mina
stora intressen också. Har du något favoritlag
du följer?

Mvh Mattias

Pappa betalar?

Hej Nyfiken!
Vill inte gå in på detaljer men kan säga att jag jobbar 100% (8 timmars dagar) de dagar eleverna är i skolan och är ledig nästan alla elevfria dagar. Så kallad uppehållstjänst.
/Pappa betalar

Nyfiken

Vad har du för utbildning när du arbetar 85% i skolan? Arbetar du 100% den tiden du befinner dig i skolan, men har en sk lovtjänst?

Pappa betalar?

Tack så mycket Frihetsmaskinen!
Kul att du hittat hit.
/Pappa betalar?

Frihetsmaskinen

Tja pappa Betalar?

kul att du bestämt dig för att blogga och berätta om din resa, det är väldigt givande faktiskt. lycka till!

Med vänlig hälsning Frihetsmaskinen

Pappa betalar?

Vad roligt att höra.
/Pappa betalar?

Unknown

Kommer följa din blogg! Mina förutsättningar är väldigt lika dina så ska bli kul att höra hur du resonerar.

Pappa betalar?

Tack!
Kul att höra från en bloggräv som du.
/Pappa betalar?

Petrusko

Tjena.
Go story. Jag gillar dina tankar kring spar och börsen och ser fram emot att läsa mer från dig utöver kommentarsfältet på min blogg.

Jättekul att du är där du är och att du nu bestämt dig för att blogga.

Mvh peteusko

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x