Tisdagstankar

Tisdag, dagarna går fort tycker jag. Snart är det helg 😝

Jag ser framemot morgondagen. Blir spännande att sätta sig på lunchrasten och se H&M´s kurs. Är det kurslakt eller jubelrop. Tror inte på något mellanting. Hoppas iaf på det senare. Imorgon kväll blir det en stund för mig själv när barnen somnat och läsa ordentligt om vad H&M har rapporterat.

Superspännande!


Vill också ge mig själv en klapp på axeln!
Träningen går över förväntan. Kört 2 pass i veckan den senaste tiden så mitt mål ligger jag före. Bara hoppas jag håller mig frisk och kan fortsätta på den vägen. Steget är taget. Nu gäller det bara att löpa linan ut!

På  fredag trillar det in några kronor från Eolus Vind, närmare bestämt 210kr. De kommer återinvesteras i Eolus igen. Ett fint bolag. Det svåra är att de har så ojämna intäkter. När de säljer verken till kund är det mycket pengar in. Men det kan gå några kvartal mellan försäljningarna. Så kursen går lite upp och ner. De har iaf en väldigt fin pipeline och några riktigt stora parker på G.

Det var denna tisdag!

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x