Investera i en ny soffa!

Råkade av en slump klicka mig in på en ”livsstilsblogg” (eller vad man nu kallar det) läser aldrig sådant annars men kunde inte sluta. 
House of Philia bor visst också i Västerås.
Här kan du bland annat läsa detta:
”Vet ni – jag har beställt en ny soffa! En m j u k sammetshistoria ska även finnas hos oss minsann. Åh så himla härligt. Har velat ha en i sisådär ett år men inte vetat riktigt vilken modell och färg det ska vara. Vill ha en sköön soffan, det är prio nr ett. En “hängasoffa”. En djup barnvänlig sak som även har bra kvalité och där tyget är avtagbart (så man kan byta tyg sen när skatterna har härjat klart och sammet kanske inte är det man önskar allra mest längre:) Soffor är ju en investering och det gäller att tänka på allt liksom! Finns så otroligt många snyggingar att välja bland men de flesta saknade något av mina krav. Men nu så bestämde jag mig (ja det är jag som bestämmer sånt hos oss) för en Great Lift från Eilersen, ja samma soffa som mamsen och papsen har. Älskar ju den. Tidlös, klassisk och omfamnande och bara härlig. Lagom stor och Mojevänlig. Tanken är att Ghosten ska få flytta ut men vi får se (om och när den blir till salu lovar jag att berätta i fall någon är intresserad) Vilken färg blev det då? Gissa! (Hade typ sömnsvårigheter för att jag hade så svårt att välja en haha:)”
Soffor är ju en investering!!
Ja en soffa måste ju vara en investering,  sjukt bra avkastning lär det också vara. En direktavkastning på ett par procent!? Och du kan säker sälja den dyrt när du känner att det är dags att investera i en ny soffa igen.
Ibland är det kul att slösurfa lite. 
Såhär dagen efter Kopparberg´s köpet känner jag mig nöjd. Nu hoppas jag det blir en bättre investering än en soffa. Bör inte vara så svårt. 
Snart lön också. Funderar på vilka bolag det blir påfyllning i. Just nu är det iaf inget nytt bolag på G.Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x